Affiliate marketing

Focus op optimale conversie


Wat is affiliate marketing?

Welkom op de affiliate marketing pagina van DuneSearch. Wij zijn een SEO-bedrijf dat gespecialiseerd is in het genereren van verkeer naar de websites van onze klanten. Een van de manieren waarop we dit doen, is via affiliate marketing. Maar wat is affiliate marketing eigenlijk?

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarbij een adverteerder (de verkoper van een product of dienst) samenwerkt met een affiliate (een website of individu) om het product of de dienst te promoten. De affiliate plaatst links of banners van de adverteerder op zijn website en ontvangt een commissie voor elke verkoop die via zijn website wordt gerealiseerd. Het is een win-win situatie: de adverteerder krijgt meer exposure en verkoop, en de affiliate krijgt een vergoeding voor zijn inspanningen.

DuneSearch als affiliate publisher

Bij Dunesearch zijn we niet alleen een SEO-bedrijf, maar ook een affiliate publisher. Dit betekent dat we samenwerken met adverteerders om hun producten te promoten op onze op maat gemaakte websites.

We bouwen een complete customer journey op maat voor elk nieuw product dat we willen promoten, met focus op optimale conversie. Dit betekent dat we niet alleen zorgen voor meer verkeer naar de website van de adverteerder, maar ook dat we ervoor zorgen dat dit verkeer wordt omgezet in sales.

Onze aanpak

Bij DuneSearch geloven we dat elke klant uniek is, en dat elk product een andere benadering vereist. Daarom bouwen we voor elk nieuw product dat we willen promoten op maat gemaakte affiliate websites. We weten precies welke keywords en welke fase van de customer journey het beste werken voor elk product, en we optimaliseren onze websites voortdurend om de beste resultaten te behalen.

We richten ons op gebruikers met verschillende zoekintenties en bevinden zich op verschillende fases van de customer journey. Zo kunnen we bezoekers naar de website van onze klanten leiden die zich bevinden in de awareness, consideration of zelfs purchase fase. Door deze gerichte aanpak kunnen we niet alleen meer verkeer naar de website van onze klanten sturen, maar ook een hogere conversie realiseren en klanten bereiken die mogelijk nog niet bekend zijn met het product of merk.

Als u op zoek bent naar een op maat gemaakte affiliate marketing aanpak om uw producten te promoten, bent u bij Dunesearch aan het juiste adres.

Onze referenties

Interesse in affiliate marketing?

Laten we praten over wat we voor u kunnen doen.