Opleidingen

(SEO) Knowledge is power


SEO opleidingen

Bij Dunesearch zijn we toegewijd aan het delen van onze kennis en expertise op het gebied van SEO. We begrijpen hoe belangrijk het is om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de SEO-wereld, en daarom bieden we een uitgebreid aanbod van SEO-opleidingen.

Of u nu een complete beginner bent die wil leren hoe SEO werkt, of een ervaren professional die zijn kennis wil uitbreiden, wij hebben de juiste opleiding voor u. DuneSearch biedt praktische, op maat gemaakte trainingen die zijn ontworpen om u de vaardigheden en kennis te bieden die u nodig hebt om uw online aanwezigheid te verbeteren en uw doelen te bereiken.

Bekijk hieronder onze verschillende SEO-opleidingen en neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bereik de top van de organische zoekresultaten en plaats uw website hoger in zoekmachines voor geselecteerde trefwoorden.
Deze opleiding richt zich op diegenen die op zoek zijn naar een duidelijke inleiding tot alle basisprincipes van SEO, en is een ideale kennismaking met de belangrijkste aspecten van zoekmachine optimalisatie. Voorkennis is niet vereist.


WordPress optimalisatie opleiding

Leer alles over SEO optimalisatie van WordPress websites.
Scoor 100 op de Google Pagespeed Insights test, slaag voor Core Web Vitals en optimaliseer uw WordPress website op gebied van on-page en technische SEO.


Module: SEO voor content creators

SEO copywriting begint bij het selecteren van de trefwoorden met het beste potentieel. Daarom leren we in deze opleiding eerst een zoektermen onderzoek met succes uit te voeren. Daarna leren we de geselecteerde trefwoorden optimaal in de content te integreren.
Wanneer we dit onder de knie hebben, volgen er nog een aantal handige tips & tricks om SEO copy te optimaliseren. Een must voor content creators en copywriters.


Module: Technische SEO

Deze opleiding richt zich op diegenen die reeds een eerste basiskennis van SEO onder de riem hebben, en een dieper inzicht willen verkrijgen in de technische SEO optimalisatie van een website.
Na het volgen van deze opleiding ben je in staat om een technische SEO analyse van een website uit te voeren.


SEO opleiding op maat

Toch liever een opleiding op maat, in uw kantoren of op afstand?
We bespreken op voorhand welke onderwerpen aan bod zullen komen aan de hand van uw huidige kennis niveau. Op deze manier kan de selectie van te bespreken topics toegespitst worden op uw huidige noden.

Onze referenties

Liever een opleiding op maat?

Laten we praten over wat we voor u kunnen doen.