SEO audit

Optimaliseer uw online potentieel met onze uitgebreide SEO-audits


SEO audit


Een SEO-audit is een cruciaal onderdeel van het optimaliseren van de zoekmachine-prestaties van een website.

Bij ons bedrijf richten we ons op drie belangrijke aspecten van SEO: technische SEO, content SEO en autoriteit. Hierdoor krijgt u een gedetailleerd inzicht in de sterkte en zwakte punten van uw website en kunnen we concrete aanbevelingen doen voor verbetering.

Een belangrijk onderdeel van onze SEO-audits is ook het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek. Hierdoor ontdekken we de zoekvolumes voor relevante trefwoorden en kunnen we de huidige posities van uw website voor deze zoekwoorden vaststellen.

Onze SEO-audits bevatten niet alleen een grondige analyse, maar ook concrete aanbevelingen die kunnen worden toegepast om de zoekmachine-prestaties van uw website te verbeteren. Wij zullen uw website testen tegen alle best practice SEO-richtlijnen, zowel op technisch als inhoudelijk vlak. De aanbevelingen in onze SEO-audits kunnen zelfs de basis vormen voor een lange termijn SEO-strategie en een roadmap van toekomstige optimalisaties.

Bij DuneSearch hebben we jarenlange ervaring. We zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en best practices in de branche. Bovendien bieden we u volledige transparantie, door middel van duidelijke rapporten en directe communicatie.

Laat ons u helpen bij het verbeteren van uw online aanwezigheid en zoekmachine ranking door middel van onze diepgaande SEO-audits. Onze combinatie van expertise en transparantie maakt ons tot de perfecte keuze voor uw zoekmachine optimalisatie.

WAT HOUDT DE ANALYSE CONCREET IN?

  • Zoektermen onderzoek: We onderzoeken welke zoektermen uw doelgroep gebruikt, wat het gemiddelde zoekvolume is en hoe uw website momenteel rankt voor deze zoektermen.
  • On-page optimalisatie: We formuleren aanbevelingen om de inhoud en structuur van uw content te optimaliseren voor zoekmachines en gebruikers.
  • Technische optimalisatie: We identificeren technische problemen die uw zoekmachineresultaten belemmeren en we formuleren concrete aanbevelingen ter optimalisatie.
  • Autoriteit: We analyseren de autoriteit van uw website in vergelijking met uw belangrijkste concurrenten en formuleren een linkbuilding strategie om de autoriteit te verhogen.

Het resultaat? U ontvangt een uitgebreid rapport met alle mogelijke concrete verbeteringspunten.

Laat ons u helpen uw online doelstellingen te bereiken. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte SEO-oplossing.

    Onze referenties

    Vraag uw SEO audit aan

    Laten we praten over wat we voor u kunnen doen.